Bloed en Liefde

BLOED EN LIEFDE, een spektakelstuk in ’s-Heer Hendrikskinderen.

Zaterdag 8 juli 2017, om 14.30 én om 20.00 uur wordt het spektakelstuk ‘Bloed en Liefde’ in een grootse openluchtsetting in ’s-Heer Hendrikskinderen uitgevoerd.

In het toneelstuk, geschreven door Godfried Bomans, speelt Jacoba van Beieren de hoofdrol. Haar naam en die van haar heren leven voort in de straatnamen in het dorp. Een passend thema tijdens het 750 jarig jubileum!

Kaarten kunnen worden besteld door een mail te sturen aan spektakel8juli@zeelandnet.nl.

In de voorstelling passeren naast Jacoba, o.a. Karel de Vijfde, Amalia van Solms, Maximiliaan van Oostenrijk, Charles van Artois, en zelfs Iwan de Verschrikkelijke komt langs. Jonkvrouwen, edellieden, trawanten, lansknechten en een nar en zangers maken deel uit van een bezetting van pakweg 50 spelers die onder leiding van onze toneelvereniging ‘Heer Hendrik’ een kwalitatief prima productie neerzetten.

Het spektakel vindt plaats op het plein, voor de kerk, waar een tribune u een prima zitplaats en zicht op het toneel biedt. De aanwezigheid van food- en drink-trucks zorgen ervoor dat u niets tekort hoeft te komen, sanitaire voorzieningen dragen ook bij aan een aangenaam verblijf.
U bent van harte welkom.